Розпочато спецперевірку кандидата на посаду Голови ДКА Володимира Усова

Новини

Секретаріат Кабінету Міністрів інформує, що 3 січня 2020 року, на виконання вимог Закону України «Про очищення влади», розпочато перевірку стосовно кандидата на посаду Голови Державного космічного агентства України Володимира Володимировича Усова. Перевірка проходить відповідно до Постанови КМУ від 25 березня 2015 р. № 171.

27 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України визначив Усова Володимира Володимировича переможцем конкурсу на зайняття посади Голови Державного космічного агентства за результатами відповідної співбесіди, проведеної з кандидатами на зазначену посаду, пропозиції щодо яких внесено Комісією з питань вищого конкурсу державної служби. Про це повідомляється на сайті Національного агентства України з питань державної служби (НАДС): https://nads.gov.ua/vishchij-korpu…/informaciya-pro-konkursi

Нагадаємо, що з 25 по 29 листопада 2019 року в приміщенні НАДС проходив конкурс на зайняття посади Голови Державного космічного агентства України.

Конкурс було оголошено Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1039-р від 3 листопада 2019 року після того, як Розпорядженням №1021-р від того ж числа Уряд звільнив з цієї посади Павла Дегтяренка.

👉 Про перебіг конкурсу ми писали на нашому сайті: http://space.com.ua/…/rezultati-konkursu-na-zajnyattya-pos…/

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: