Голови Дніпропетровської ОДА та Дніпропетровської облради відвідали КБ «Південне» та Південмаш

Головні теми

27 листопада 2019 року Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко та Голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник відвідали з робочим візитом підприємства космічної галузі ДП «КБ «Південне» та ДП «ВО ПМЗ».

Про це підприємства повідомили на своїх сторінках у Facebook.

У КБ «Південне» очільники області детально ознайомилися з новітніми високотехнологічними виробничими потужностями підприємства: ділянкою адитивного виготовлення складних деталей ракетно-космічної техніки, обчислювальним центром із суперкомп’ютером та багатофункціональним випробувальним центром.

Також була проведена нарада з Генеральним директором ДП «КБ «Південне» Олександром Дегтяревим щодо подальшого поглиблення співпраці.

До програми візиту на Південмаш було включено ознайомлення з виробничими потужностями підприємства, а саме, відвідування комплексу з виробництва та випробувань ракетних двигунів, механообробного комплексу та цеху головного складання ракет-носіїв.

В рамках зустрічі було проведено нараду з керівництвом Південмашу з метою обговорення проблемних питань підприємства та можливих шляхів їх вирішення.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: