У Дніпрі проходить Спільне засідання українсько-китайської робочої групи зі співробітництва в галузі космосу

Новини

У КБ «Південне» проходить Спільне засідання українсько-китайської робочої групи зі співробітництва в галузі космосу. Його мета – підготовка до VI засідання Українсько-Китайської підкомісії зі співробітництва в космічній сфері, яке відбудеться в 2020 році.

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Під час засідання обговорюватиметься Програма українсько-китайського співробітництва в галузі космосу на 2016-2020 роки. Також буде підготовано проект Програми українсько-китайського співробітництва в галузі космосу на 2021-2025 роки.

В рамках цієї зустрічі китайські колеги відвідають нові виробничі потужності КБ «Південне» – багатофункціональний центр випробувань інтегрованих навігаційних систем, цех складання та електричних випробувань космічних апаратів, адитивне виробництво, електрогідравлічні стенди для динамічних випробувань, обчислювальний центр з суперкомп’ютером, комплекс композиційних матеріалів і нових технологій.

Українсько-китайська Підкомісія з питань довгострокового співробітництва у сфері освоєння космічного простору в мирних цілях була створена у 1995 році.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: