«Авіалінії Антонова» доставили гірниче обладнання до Австралії

Новини

Компанія «Авіалінії Антонова» двома рейсами забезпечила доставку гірничого обладнання від заводу до кінцевого замовника –хімкомпанії «Yara».

Про це повідомляється на сайті ДП «АНТОНОВ».

«Авіалінії Антонова» доставили дві машини для попередньої сушки, які використовуються у гірничій промисловості для виділення нітратів з солі. Перевезення здійснювалося з аеропорту «Париж-Ватрі», Франція до міжнародного аеропорту Порт-Хедланд, Австралія, на замовлення австралійської хімічної компанії «Yara». Довжина кожної машини – 21 метр, її вага разом з допоміжним обладнанням склала 57 т. Для закріплення вантажу та запобігання абразивному пошкодженню обладнання під час польоту спеціалістами ДП «АНТОНОВ» була розроблена спеціальна транспортувальна рама.

Для виконання цієї доставки «Авіалінії Антонова» задіяли вісім субпідрядників. «Ми виконали поставку «від дверей до дверей» вчасно та з суворим дотриманням узятих зобов’язань завдяки тісному співробітництву команди «Антонов» та нашого партнера-компанії «Yara» з субпідрядниками», – сказав Грехем Віттон, керуючий директор британського офісу «Авіаліній Антонова».

«Подібні перевезення вимагають ретельного планування, адже ми мали отримати не тільки дозвіл на виконання рейсу, а й на перевезення вантажу автошляхами до найвіддаленішого майданчика компанії «Yara» у Пілбарі, а також організувати завантаження та вивантаження сушарок підйомними кранами з вантажівок в літак і навпаки в місці призначення.

«Виконання таких замовлень підтверджує, що «Авіалінії Антонова» здатні реагувати настільки всебічно, наскільки це необхідно і поза межами своєї місії виконання чартерного авіаперевезення, коли наші замовники просять нас про це, і навіть, як в цьому випадку, на вісім кроків далі».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: