КБ «Південне» бере участь у Міжнародному аерокосмічному салоні Dubai Airshow 2019

Головні теми

Сьогодні в еміраті Дубай Об’єднаних Арабських Еміратів відкрився 16-й Міжнародний аерокосмічний салон Dubai Airshow 2019.

Впродовж п’яти днів на площі в 645 тис. кв. м спеціалізованого виставкового центру в Dubai World Central, поблизу міжнародного аеропорту Аль-Мактум, понад 1200 компаній і 87 тис. фахівців з більш ніж 76 країн світу продемонструють свої найновіші розробки авіаційної, космічної та військової техніки.

Серед учасників виставки – провідне підприємство космічної галузі України із світовим ім’ям – ДП «КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля», на чолі з Генеральним директором Олександром Дегтяревим.

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

На експозиції КБ представлено моделі перспективних ракет-носіїв Cyclone-1M, Cyclone-4M, Mayak-SH-5, Mayak-M3.9, габаритно-динамічний макет космічного апарата YuzhSat, маршовий двигун RD-843, модель місячного лендер-хоппера, а також майданчик для віртуальної прогулянки Місячною промислово-дослідною базою розробки КБ «Південне».

Формат салону об’єднує в єдиному виставковому просторі експозицію зразків авіаційних і космічних виробів, озброєнь і військової техніки, а також конференції, семінари, круглі столи та презентації. На відкритій стоянці демонструються 165 зразків літальних апаратів.

Експозиція ДП «КБ «Південне розміщена на стенді 1510.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: