ПІВДЕНМАШ відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні

Новини

12 листопада 2019 року ПІВДЕНМАШ відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні Ігор Сокол.

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Візит відбувся у рамках ділової поїздки, стосовно питань розвитку торговельно-економічного співробітництва Республіки Білорусь та Дніпропетровської області.

Зважаючи на той факт, що наразі ПІВДЕНМАШ здійснює виробництво тролейбусів «Дніпро» у кооперації з Мінським автомобільним заводом, Посольство Білорусі було зацікавлене у відвідинах підприємства та знайомстві з тролейбусним виробництвом.

ПІВДЕНМАШ займається тролейбусами ще з 1992 року. У період з 1992 по 2012 на заводі виготовлено 1200 тролейбусів різних марок.

З підвищенням попиту на міський транспорт, починаючи з 2012 року, ПІВДЕНМАШ почав співпрацю з ТД «Літан». Ця організація займається постачанням комплектуючих та допомагає реалізовувати продукцію. Висококваліфіковані спеціалісти ПІВДЕНМАШу складають тролейбус, а потім випробують його.

В останні роки завод перейшов на випуск сучасних тролейбусів «Дніпро Т103» та «Дніпро Т203», в яких використовуються білоруські кузови від МАЗу. Ці тролейбуси відповідають усім світовим стандартам, вони низькопідлогові та обладнані кондиціонером. Машини виробляються з автономним ходом на акумуляторах до 2 та 20 км.

Тролейбуси марки «Дніпро» їздять по вулицях багатьох міст України, зокрема, в Запоріжжі, Кропивницькому, Чернівцях, Краматорську, Маріуполі, Рівному, Бахмуті та Кривому Розі. Є велика кількість замовлень і з інших міст.

Не цурається тролейбусів і рідний Дніпро, який вже отримав до Дня міста дві машини, а до Нового року матиме ще мінімум 12. Загалом за цим контрактом завод зобовязався поставити 33 тролейбуси.

У найближчих планах ПІВДЕНМАШу взяти участь у тендерах на поставку тролейбусів у Чернівцях, Кропивницькому, Запоріжжі та Маріуполі.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: