Фахівці КБ «Південне» беруть участь у Міжнародному форумі в Казахстані

Новини

12 листопада 2019 року в м. Нур-Султані відкрився Міжнародний форум «Дні космосу в Казахстані: Байконур – колиска світової космонавтики», організатором якого виступає Аерокосмічний комітет Міністерства цифрового розвитку, інновацій та аерокосмічної промисловості Республіки Казахстан.

У форумі беруть участь понад 400 представників космічних відомств і держустанов з 40 країн світу, в тому числі відомі вчені, фахівці провідних світових компаній в сфері космічних технологій.

Серед учасників форуму і фахова делегація ДП «КБ «Південне» у складі Першого заступника Генерального конструктора ‒ Генерального директора з організаційно-технічних питань Олександра Мащенка, заступника Генерального конструктора з льотно-конструкторських випробувань і льотної експлуатації Анатолія Агаркова та головного конструктора і начальника проектно-конструкторського бюро космічних апаратів, систем вимірювань і телекомунікацій Володимира Маслєя, повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Фахівці КБ «Південне» серед інших питань співпраці планують також обговорити з казахстанськими колегами перспективи спільного використання так званого «правого флангу» космодрому Байконур, який виведений з оренди РФ, де зокрема розташований стартовий комплекс для українських ракет-носіїв «Зеніт».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: