«АНТОНОВ» взяв участь у виставці «TEKNOFEST ISTANBUL Aerospace and Technology Festival 2019»

Новини

В період з 17 по 22 вересня 2019 року ДП «АНТОНОВ» взяло участь у виставці авіаційної та аерокосмічної техніки «TEKNOFEST ISTANBUL Aerospace and Technology Festival 2019». Делегацію підприємства очолив Президент ДП «АНТОНОВ» Олександр Донець.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

В ході презентація сучасних авіаційних програм «АНТОНОВ» відбулися зустрічі на високому державному рівні. З української сторони в них взяли участь: генеральний директор ДК «Укроборонпром» Айварас Абромавичус, заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Турецькій Республіці Андрій Сибіга.

Літак Ан-178 відвідав міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу разом з міністром МВС України Арсеном Аваковим. «Ан-178 – дуже хороший літак. Крім того, наші гелікоптери Мі-17 модернізуються в Україні. Для нас це приклад дуже успішної співпраці з вами», – цитує Сойлу прес-служба МВС України.

Резюмуючи результати участі ДП «АНТОНОВ» «TEKNOFEST ISTANBUL Aerospace and Technology Festival 2019», керівник підприємства Олександр Донець зазначив: «Цей захід став дуже важливим для нас з точки зору подальшого інформування промисловців Туреччини про сучасні програми «АНТОНОВ». Ми мали можливість обговорити напрями майбутньої співпраці. Ключовою подією переговорного процесу можна назвати зустріч з Головою Управління оборонної промисловості Туреччини Ісмаїлом Деміром і міністром промисловості та технологій Мусафіром Варанком, під час якої були визначені перспективи стратегічного співробітництва в сфері авіаційної галузі».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: