Американські військові визнали наявність відеозаписів з НЛО

Це цікаво

Спікер ВМС США підтвердив справжність відео з НЛО, яке потрапило в мережу пару років тому. У Пентагоні досі не знають, що це було.

Про це пише НВ.

У грудні 2017-го в мережі з’явилися кілька відео, на якому нібито пілоти ВМС США помітили непізнаний літаючий об’єкт (НЛО). На одному короткому ролику можна почути, як двоє людей по радіозв’язку обговорюють побачений через інфрачервоні камери об’єкт, припускають, що це дрон і кажуть, що непізнаний об’єкт рухається проти вітру, після чого починає обертатися.

Багато ЗМІ поширили запис, хоча влада не надала офіційного підтвердження, що відео справжнє і належить американським збройним силам.

Днями засновник сайту The Black Vault, який публікує розсекречені документи американського уряду, розвідки і армії, Джон Грінвальд написав, що офіційний спікер Військово-морських операцій з інформаційного опору (Naval Operations for Information Warfare) Джозеф Градішер підтвердив справжність відео з НЛО.

Правда, абревіатура НЛО (на англ. – UFO) більше не використовується у офіційній термінології. Замість цього військові тепер кажуть НПЯ (На англ. UAP – Unidentified Aerial Phenomena), що означає непізнане повітряне явище.

«ВМС визначає об’єкти на цих роликах як непізнані повітряні явища. Така термінологія використовується тому, що вона забезпечує основне визначення для спостереження неавторизованих/невпізнаних літальних апаратів/об’єктів, які були помічені при вході/експлуатації у повітряному просторі різних військових навчальних полігонів», – розповів Джозеф Градішер Джону Грінвальда з The Black Vault.

За словами Градішера, Пентагон досі не зробив ці відео публічним. Проте, це не означає, що на записах американські пілоти засікли прибульців або щось надприродне. Непізнаним об’єктом міг бути один з непомічених радарами літаючих апаратів, хоча його пересування на відео не було типовим.

«Безпілотні літальні апарати (повітряні кулі, комерційні безпілотники, приватні безпілотники, квадрокоптера і т. і.), Як і раніше становлять потенційну загрозу для об’єктів і обладнання Міністерства оборони. Армія, флот і військово-повітряні сили визнали потенційну загрозу від невпізнаного об’єкта для володінь Міністерства оборони, але не існує єдиної бази інформації про такі об’єкти, щоб ділитися цією інформацією між усіма зацікавленими сторонами», – було зазначено в документі офісу Міністерства оборони США, який сайт The Black Vault опублікував в серпні 2019-го.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: