27 серпня у Києві стартує інноваційний космічний форум “SPACEON NOW”

Головні теми

27-28 серпня 2019 року Торгово-промислова палата України в Києві прийме ключову космічну подію 2019 року, яка збере представників приватного та державного космічного сектору України – космічний форум “SPACEON NOW”.

РЕЄСТРУЙСЯ та ДОЛУЧАЙСЯ:

https://forms.gle/m9nkjhh8dYdJtvtr7

Запуск ракет, вихід у відкритий космос, висадка на Місяць вже давно перестали бути сценаріями з науково-фантастичних фільмів. Більш того, Україна має всі можливості, для того що б вже сьогодні закріпитися в п’ятірці лідерів світової космічної гонки. Форум “SPACEON NOW” покаже сучасні проекти ракетно-космічної техніки підприємств української кооперації, розгляне перспективи їх розробки і експлуатації, розгляне космічні стартапи України, допоможе зрозуміти законодавчі ініціативи в космічному секторі, відповість на питання, що таке космічна логістика та багато-багато інших цікавостей. ⠀ ⠀

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ФОРУМУ:

Економічний розвиток і корпоративна стратегія.

Альтернативне фінансування.

Космічні стартапи України. 

Космічні технології.

Законодавство. Сучасні реалії України і міжнародні практики.

Космічна логістика.

Доповіді експертів, спікерів та учасників Форуму, обговорення, відповіді на запитання аудиторії, дискусії, спілкування в кулуарах під час кава-брейків з експертами та почесними гостями Форуму – все це дасть можливість отримати відповіді на питання щодо перспектив та розвитку України як космічної держави.

Партнери форуму “SPACEON NOW”:

https://www.facebook.com/SpaceOnUkraine/

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: