Політичні радники посольств країн ЄС відвідали КБ «Південне» та ВО ПМЗ

Новини

12 червня 2019 року відбувся візит політичних радників посольств країн-членів ЄС в Україні у КБ «Південне» та на ВО ПМЗ. Про це повідомляється на сайті КБ. У складі делегації на чолі з керівником відділу політики Представництва ЄС в Україні Фабіо Делла Піаззом були  політичні радники посольств Австрії, Бельгії, Великої Британії, Німеччини, Греції, Данії, Італії, Литви, Португалії, Румунії, Словенії, Фінляндії, Франції, Швеції та Естонії, а також Представництва ЄС в Україні та Консультативної місії ЄС в Україні.

Зарубіжні гості детально ознайомилися з діяльністю провідних українських аерокосмічних підприємств, відвідали цех складання КА, обчислювальний центр із суперкомп’ютером та багатофункціональний випробувальний комплекс КБП, цех головного складання ракет-носіїв на Південмаші.

Візит дипломатів став частиною триденної місії на схід України, мета якої – ознайомитися з динамікою розвитку Покровського, Запорізького та Дніпропетровського регіонів країни. Під час поїздки відбулися зустрічі з представниками регіональних органів влади, місцевої промисловості, територіальних громад. Такі візити у регіони вже стали традицією, та їх проводять політичні радники посольств країн-членів ЄС двічі на рік.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: