В місті Дніпро пройшло засідання Ради Асоціації «Космос»

Новини

21 травня 2019 року в м. Дніпро, під час проведення 7-ї Міжнародної конференції «Космічні технології: сучасне та майбутнє», відбулося розширене засідання Ради Асоціації «Космос». В заході прийняли участь члени Ради Асоціації; учасники Асоціації, які були присутні на відкритті 7-ї Міжнародної конференції; претенденти на вступ до Асоціації.

Про це повідомляється на сайті Асоціації.

На засіданні булі розглянуті наступні питання порядку денного:

  1. Інформація Головуючого Ради Асоціації О.В. Осадчого щодо поточного стану діяльності Асоціації.
  2. Інформація керівника Представництва Асоціації в Європі О.М. Венцковського щодо налагодження контактів зі спорідненими асоціаціями ЄС.
  3. Інформація керівників та представників комітетів Асоціації:
    • О.П. Федорова: «Стан підготовки аналітичного документу SPACE VISION of Ukraine»;
    • М.О. Мітрахова «Запити на підтримку спільних проектів, що надійшли від учасників Асоціації, та пропозиції щодо їх подальшої оцінки»;
    • А.В. Агаркова «Результати аналізу анкет учасників Асоціації щодо науково-технічної та промислової кооперації. План проведення перших тематичних нарад».
  4. Розгляд заяв ТОВ «Хартрон Аркос», ТОВ «Хартрон-Юком», ПрАТ «ФЕД» на вступ до Асоціації.

Після проведення заходу Головуючий Ради О.В. Осадчий доповів на пленарному засіданні 7-ї Міжнародної конференції «Космічні технології: сучасне та майбутнє» про основні результати роботи Асоціації «Космос» та запропонував учасникам конференції приєднуватися до української організації високотехнологічних підприємств та організацій.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: