Розпочала роботу VII Міжнародна конференція «Космічні технології: сучасне та майбутнє»

Новини

VII Міжнародна конференція «Космічні технології: сучасне та майбутнє» розпочала свою роботу сьогодні, 21 травня у Дніпрі на території КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля і триватиме чотири дні – з 21 по 24 травня.

На форум, який проводиться під егідою Міжнародної академії астронавтики і присвячений 65-річчю від дня створення КБ «Південне», з’їхалися представники провідних інститутів НАН України, вишів і підприємств ракетно-космічної галузі з 19 країн світу.

У рамках роботи конференції ДП «КБ «Південне» відвідали президент України у 1994-2005 рр. Л.Д. Кучма, голова Державного космічного агентства П.Г. Дегтяренко, професор Римського університету, член піклувальної ради МАА, академік МАА Ф. Граціані та інші почесні гості.

На учасників чекають цікаві і плідні дискусії, обговорення нових ідей та актуальних завдань. Конференція дасть можливість не тільки показати свої професіональні результати, вона буде потужним мотивуючим джерелом, яке задасть позитивний настрій, дозволить поглянути на завдання під принципово іншим кутом, знайти оптимальні рішення і зустріти однодумців.

Сайт конференції: https://dpukrconfiaa.org/

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: